MINDEN AMI FÜRDŐSZOBA, MINDEN AMI KERÁMIA

                                      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KÁDAK

 

 

Az általunk képviselt olasz Gruppo Treesse cég a kádgyártás specialistája.                                               Neves designerek működnek közre a termékek formavilágának létrehozásában, amit már megszokhattunk az olasz termékek formatervezése során. Valamennyi kád rendelhető whirlpool hidromasszázs rendszerrel, airpool légbefúvásos rendszerrel, a kettő kombinációjával, különböző szintű fényterápiás berendezéssel, audio rendszerekkel, stb. Az esztétika és a relaxáció mindenek előtt. A beépített technika versenyre kel az e szakmában legnagyobb nevű gyártók technikájával, az ár ugyanakkor a realitásoknál marad. Kívánságra a cseh Ravak cég termékeit is beszerezzük

 

 
 

BIS

A geometria és a stílus teljes harmóniája.

A hidromasszázs egy esztétikus, paralelle-pipedonná válik. Besüllyesztve, vagy oldal-lapokkal, kényelmes fejpárnákkal, biztonságos kapaszkodókkal, audio technikával, fényterápiával lesz teljes a relaxáció.

 

 
 

                    BLANQUE 1880

      Amikor a klasszikus ennyire modern

 

 

 

EPOCA

Az Epoca az exclusiv csaptelep, a látható kádleeresztő, a  különböző  színben  kapható lábak (króm, fehér, arany, bronz, réz, kovácsolt vas) és  a tradicionális forma egységével válik nélkülözhetetlen luxussá. 

 

 
   

 

 

SPIDER

Poole position a relaxációban. Egyszerű vonalvezetés, ergonomikus szerkezet, csúszásmentes felület. Az egyenes vonalú egyszemélyes kádak esetében kifejezetten nagy űrtartalom.

 

 
   

 

 

AURORA

Az időtlen elegancia, a finom formák, a tiszta felületek. Ezek teszik vonzóvá az Aurora kádat.

Az egyszerű hidromasszázs személyre szabható a gyár által kínált különböző extrák beépítésével.

 

 
 

                           GEN-X

      Nyitható oldalú kád mozgáskorlátozottaknak

             gépészettel, vagy gépészet nélkül is.

 

 

 

MINIMEDENCÉK

A kifinomult formák tágas és kényelmes teret biztosítanak. Az anatomiailag különleges ülesek  tökeletesen beleilleszkednek a medence vonal- vezetésébe,  lehetővé  téve  a  helyzetváltoztatást   és a hidrotepia előnyeinek kihasználását a használat  soránt.  Az  eredetileg   közös  relax céljára  megalkotott  medencében  különböző programok  válaszhatók:  Shiatsu  és  svéd  masszázs,  hogy  a  test  minden részét erősíteni lehessen.

 
   

 

A gyártó teljes termékpalettáját ide kattintva megtekintheti.