MINDEN AMI FÜRDŐSZOBA, MINDEN AMI KERÁMIA

                                      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Pallade Kft, illetve annak elődje 32 év óta foglalkozik olasz kerámiagyárak és fürdőszobai kiegészítőket gyártó vállalatok magyarországi képviseletével. Alapítói immár  46 éves kerámiai gyártási valamint kereskedelmi tapasztalattal rendelkeznek.

Névadónk Pallas Athene a városvédő 

Hosszú évekig csak importőri és nagykereskedelmi feladatokat láttunk el. A kerámia ipar műszaki fejlődését követve, olyan gyárak képviseletére szakosodtunk, akik a legkorszerűbb technológiákat alkalmazzák, s akik az olasz iparra jellemző utánozhatatlan esztétikai színvonalat produkálják.

 

Ma valamennyi általunk forgalmazott padlóburkoló lap gres lap, ami azt jelenti, hogy nagy tisztaságú alapanyagokból a hagyományos égetésnél magasabb hőmérsékleten égetve fagyálló és nagy kopásállóságú kivitelben készül.

Falburkoló csempéink különleges felületekkel, speciális, egyénre szabható dekorációkkal kerülnek forgalomba.

Csaptelep gyáraink nagy múltra visszatekintő vállalkozások. Az általuk gyártott magas műszaki minőséget képviselő termékek 100 %-ban olasz gyártmányok.

Az olaszországi kád, illetve hidromasszázs kád gyártó partnerünk a szakma legnevesebb formatervezőinek közreműködésével, jó minőségű anyagok felhasználásával, de a nagy nevű márkák árainál lényegesebb kedvezőbb áron kínálja kiváló termékeit.

 Az eredendően olasz zuhanykabin kínálatunkat kiegészítettük a német Hüppe magas minőségű termékeivel.

2006 óta a jelenlegi telephelyünkön megkezdtük a kiskereskedelmi árusítást is. Ezt a telephelyet az Európai Unio támogatásával létesítettük. Itt egy helyen tudjuk megvalósítani a viszonteladóink kiszolgálását és a magánvevők igényeinek kielégítését is. Egyszersmind itt valósítottuk meg a fürdőszobák és vizesblokkok akadálymentesítésére szánt, a mozgáskorlátozottak igényeit kielégítő termékek árusítását és raktározását.